Pásy cudnosti pro muže se v poslední době rozšířily především mezi milovníky BDSM, ale určitě jsou vhodným zpestřením i pro cudnější páry. Jedná se o pomůcku, která se umístí na penis a zamkne. Pokud nejste přímo BDSM milovník a nechcete partnera trápit celým koženkovým pásem cudnosti, který vypadá trochu jako tanga, je pro vás ideální variantou tzv. klec na penis, resp. pás cudnosti, který je pouze na penisu a varlatech. Penis a varlata se vloží do kroužku a pomocí zámku se klec zajistí. Po nasazení pásu cudnosti se nemusíte bát, jelikož není problém s ním vykonat potřebu, takže je vhodný na nošení klidně několik dní v kuse.

Kontrola nad vašim partnerem
Co nasazením pásu cudnosti svému partnerovi získáte? Absolutní kontrolu nad jeho sexuálním uspokojením. Budete jeho paní či pánem, kterého bude prosit o milost. S pásem cudnosti nejen, že vás nemůže podvést, ale nemůže ani sám ke svému nádobíčku. Jakákoli forma erekce je nemožná a nepříjemná. Nezapomeňte – bude přeci jen lepší, když se na téhle hře shodnete J. Při aplikaci klece je dobré použít lubrikační gel, aby nedošlo k poranění penisu a předkožky a také pozor na velikost. Pás cudnosti nesmí být příliš těsný, jelikož byste mohla partnerovi způsobit zdravotní potíže v důsledku nedostatečného krevního proudění, zvláště pak při delším nošení.

Sexuální touha a napětí
Pás pro může je super pomůckou pro budování sexuální touhy a napětí. To, že partnerovi znemožníte erekci a vlastní masturbaci vede i intenzivnímu prožití orgasmu hned jak ho osvobodíte. Pro muže bude takový orgasmus horoucím vybuchnutím bomby. Můžete si s partnerem pohrát i tak, že ho budete provokovat. Během doby, kdy bude mít ptáčka v kleci, jej můžete vnadit gesty, ale také svlékáním, či prostým chozením po bytě v minišatech bez kalhotek, nebo v nahotě provádět běžné domácí činnosti. Přistupte i k letmým dotekům nebo šimrání, polibkům na ouško – to ho přivede k šílenosti.

Široký sortiment BDSM pomůcek
V současné době je k dispozici široký sortiment provedení a materiálů. Od výše zmíněných BDSM pásů z tuhé koženky a kovovými prvky, které jsou na bázi kožených pásků, přes moderní silikonové klece. Například elegantní černý polykarbonátový pás cudnosti se běžně vyrábí ve třech velikostech (small-medium-large). Také se dělají kovové klece na penis, které vypadají opravdu jako vězení. Penis je mezi mřížemi stále viditelný, což vás může více vzrušovat při pohledu na něj. Existují také celogumové pásy bez klíčů – gumová klec se nasazuje na penis v klidovém stavu přes varlata a drží tak i bez zámku. Samozřejmě varianty se zámkem mají přeci jen větší efekt. Na závěr zmíníme ještě jednu variantu klece – tzv. anal lock – to je vibrační anální kolík s návlekem na penis či přímo s klecí na penis se zámkem. Aby anální kolík zůstal na místě až bude přicházet do varu, je připojen páskem ke kleci a také mnoho z nich disponuje malou kotvičkou na konci kolíku.