Sedíme s kamarádkami u vína a po druhé třetí sklence přijde řeč na téma sexu. Málo kdy se ale kamarádce svěříme s tím, z čeho máme obavy před prvním sexem s novým mužem. Bojíme se, že budeme vypadat hloupě a trapně. Klid, takové myšlenky se hlavou prohnaly ne jedné z nás! Právě proto vám přinášíme 6 nejběžnějších obav, které mnoho z nás provází při pomyšlení na první soulož.

Ať jde o jednorázovou akci pro pobavení, nebo postoupení na další metu s někým, s kým to chceme brát vážně, můžou vylézt bubáci, kteří se promění v nezkrotitelnou trému a stres. A to může všechno totálně pokazit. Někdy je dobré vědět, že v tom nejsme samy a problematiku si trochu rozvést. Nejvíce z nás asi trápí samotná nahota. Bojíme se před novým partnerem svléknout, protože budeme muset odhodit brnění v podobě push-up podprsenky, stahovacího prádla, nebo push-up jeans, které nám vytvarují krásný kulatý zadeček. Nejsem pro něho tlustá? Co když se mu nahá nebudu líbit? Bože, co ty faldy na břiše! A některé se jednoduše stydíme být nahé. Realitou ale je, že málo který muž takové věci vnímá v okamžiku, kdy se schyluje k prvnímu sexu. Hlavní, co partner vnímá je atmosféra daného okamžiku a dost možná se snaží zkrotit svého hada v trenkách, aby neskončil ještě dřív, než začne. Krev z mužova mozku přechází dolů, kde vyvěrá v jeho penisu a jediné co ho v tuhle chvíli zajímá jste vy, vaše přítomnost, doteky a erotická energie, která mezi vámi proudí. Pokud vám dámy tohle jako útěcha nestačí a stejně nemáte z nahoty dobrý pocit, nejlepším řešením je sexy obleček a další doplňky. Můžete zkusit také škrabošku, která ve vás vyvolá pocit tajemnosti a budete se cítit sexy a uvolněně. Ani jehlové podpatky opravdu nepřijdou nazmar!

Dalším dámským děsem bývá situace, kdy partner nechce kondom. Ať už nás děsí případné pohlavní choroby pana neznámého, nebo otěhotnění, je to o domluvě. Pokud partner nechce přistoupit na použití kondomu, tak je to opravdu důvod sbalit se a jít. Ješita, který argumentuje tím, že si to s kondomem neužije navzdory tomu, že se znáte chvíli a vy máte obavy z nemocí, není někdo, kdo by za to stál. Mnoho žen má také problém s nepravidelnou menstruací – ty se často obávají, aby nezačali při sexu krvácet. Přiznejme si, že obzvláště s novým partnerem to je velmi nepříjemná situace, navíc, když jste u partnera a dojde ke znečištění postele. Ale pozor, na tohle máme typ! Pro svůj klid můžete použít vaginální houbu, úžasné jsou ty z mořské houby, které jsou 100% přírodní a jsou měkké a hladké, takže při sexu muž nic nepozná. Jeho penis se bude nořit do příjemného materiálu a vše bude v pořádku. Druhou variantou je sex ve sprše, kde tekoucí voda nežádoucí krev odnese.

Některé ženy před prvním stykem přemýšlí, zda jsou v sexu dost dobré. Obzvláště, pokud nemají zas tak velkou škálu sexuálních zkušeností, mohou být velmi nervózní. Věřte, že i muži mají strach z toho, jestli ženu uspokojí. Nebojte se s partnerem komunikovat. Řekněte, co je vám příjemné a stejně tak se zeptejte svého protějšku co má rád a co se mu líbí. Abychom se nezaměřovali jen na pocit ženské nedostatečnosti – mnoho žen má strach, co je překvapí, až se dostanou do trenek.

Některé z nás se bojí, že bude příliš velký a nebudou schopné jej vaginálně pojmout. Drtivá většina se ale bojí spíše opaku. Bude na mě čekat malý červíček? S tím asi nic moc neuděláme, ale mějme na paměti, že i s malým kašpárkem, jde zahrát velké divadlo. Případně můžete zkusit tlakovou pumpu na penis, po které penis nabyde, nebo návlek na penis, který jej zvětší až o 5 cm – sama musíte zvážit v jaké fázi s partnerem jste a kdy mu pomůcky navrhnout. Pokud je naopak obrovský, pak je to jen na vás. Pomoct si můžete lubrikačním gelem – třeba silikonovým lubrikantem, který nevysychá a je velmi příjemný, primárně jde ale o uvolnění. Pokud vám nepomůže sklenka vína, můžete si dopomoct španělskými kapičkami, nebo tzv. poppers, které vám projedou tělem jako erotická tsunami. Budete uvolněná a plná vášně, často kapičky pomáhají prokrvení sliznice pochvy a většímu vlhnutí vaší mušličky.

Jako poslední bych ráda zmínila hygienu. Velké množství žen, obzvláště ve věku po 25, velmi dbají na čistotu intimních partií před pohlavním stykem i dalšími intimnostmi. Za žádnou cenu by nepřistoupily na sex po celodenním výletu. Samozřejmě ne každý to tak má a asi většina z nás se nebude vrhat do orálního sexu se zpocenými koulemi. Jednoduchá rada zní – nalákejte ho do sprchy. Málokterý muž odmítne sprchu se ženou, kde se krásně navodí erotická atmosféra a rozjede parádní předehra.