Vakuové pumpy jsou často spojovány s mužskými problémy, jako je erektilní dysfunkce. Nicméně, vakuové pumpy mohou být užitečné i pro ženy. Vakuová pumpa pro ženy zlepšuje prokrvení stydkých pysků, vaginálního vchodu a klitorisu, zvyšuje citlivost intimních partií, přináší intenzivnější zážitek při sexu a stimuluje ženu už při jejím použití, navíc posiluje pánevní svaly a pomáhá při léčbě endometriózy. Pokud trpíte některým z těchto problémů, může být vakuová pumpa pro vás užitečným nástrojem.

Zlepšení sexuálního zdraví

Vakuové pumpy mohou pomoci zlepšit sexuální zdraví žen tím, že zvyšují průtok krve do genitálií, který je u žen důležitý pro sexuální funkci. Když je žena vzrušená, dochází k rozšíření cév v genitáliích, což zvyšuje průtok krve do těchto oblastí. Tento proces způsobuje zvětšení klitorisu, zvětšení a tvrdnutí bradavek a zvýšení průtoku krve do vaginy. Veškeré zvětšení, ke kterému během použití vakuové pumpy dojde, je jen krátkodobé. To vše snižuje bolest při sexu. Pokud je průtok krve do genitálií omezený, mohou se objevit různé problémy. Některé ženy mohou mít potíže s dosažením orgasmu nebo s nízkou sexuální touhou. Další příznaky mohou zahrnovat suchost vaginy, bolest při sexu a sníženou citlivost v oblasti klitorisu, to vše může odstranit vakuová pumpa.  Pokud chcete, aby výsledný efekt tzv. velbloudích pysků přetrvával alespoň několik minut, je potřeba vytvořený podtlak udržet po dobu alespoň 20 – 60 minut.

Pomoc při poruchách močení a léčbě endometriózy

Některé ženy trpí poruchami močení, jako je inkontinence.Vakuová pumpa pro ženy se používá k posílení pánevního dna. Pánevní dno je soubor svalů, které podpírají orgány v břiše a pomáhají udržovat kontrolu nad močovým měchýřem. Pokud jsou tyto svaly oslabené nebo poškozené, může dojít k inkontinenci. Pravidelné používání této pumpa může posílit svaly pánevního dna a zlepšit kontrolu nad močovým měchýřem. To může vést k lepší kvalitě života a zvýšenému sebevědomí. Jestliže ale toužíte pouze po zvýšení citlivosti svých intimních partií, pak je doporučená doba pro použití vakuové pumpy zhruba 10 minut.

Endometrióza je bolestivé onemocnění, které postihuje mnoho žen. Jedná se o chronické onemocnění, které postihuje až 10% žen ve fertilním věku. Jedná se o stav, kdy tkáň podobná endometriu (tkáň, která se obvykle nachází uvnitř dělohy) roste mimo dělohu, což může způsobit bolestivé menstruace, bolest během sexu a neplodnost. Vakuová pumpa může být užitečným nástrojem pro ženy s endometriózou, kteří hledají úlevu od bolesti a zlepšení kvality života.

Zdravotní pomůcka nebo nástroj k potěšení, jak pumpa funguje?

Vakuové pumpy se často spojují s lékařskými procedurami, ale v poslední době se staly populární i mezi ženami jako pomůcka k potěšení.  Vakuová pumpa pro ženy je zařízení, které vytváří podtlak kolem klitorisu a způsobuje zvýšený průtok krve do této oblasti. To může vést k intenzivnějšímu sexuálního zážitku, intenzivnějšímu orgasmusu a zvýšenou citlivost klitorisu. Vakuové pumpy jsou obvykle vyrobeny z plastu nebo silikonu a mají různé velikosti, aby vyhovovaly různým tvarům těla.

Použití vakuové pumpy pro ženy je velmi jednoduché. Za prvé, musíte si vybrat správnou velikost nástavce pro vaši pochvu, v našem eshopu naleznete vakuovou pumpu Mini Pussy s malým nástavcem, nebo pumpy větší Clit Sucker a Pussy Pump. Poté nástavec nasadíte na pumpu a vložíte na pochvy. Poté začněte pumpovat, aby se vytvořil podtlak. Tento podtlak způsobí, že se krev dostane do genitálií a zlepší se sexuální vzrušení.

Stejně jako jakákoliv jiná erotická pomůcka, vyžaduje i vakuová pumpa pro ženy pravidelnou péči a údržbu. Nestačí pouze  vodou, nebo vlhký hadr, doporučujeme použít čistící prostředek na erotické hračky, který seženete v našem e-shopu.